Wil je Ronaldo, Messi, Neymar of een andere speler in je FUT 18 team? Gebruik de FIFA 18 muntgenerator om zoveel gratis FIFA 18 munten te genereren en wijs op je Xbox, PlayStation, PC en Smartphone zoals je wilt! Nu beschikbaar!

 

Je moest lang wachten, maar tenslotte is het hier! De volledige FIFA 18 hack voor Ultimate Team is net voor alle consoles en gaming platforms vrijgegeven. Gebruik het van uw pc, smartphone, tablet of console. Breng geen geld uit om FUT Points te krijgen, vanaf nu kun je binnen een paar minuten gratis FIFA 18 punten en munten krijgen. U kunt beslissen hoeveel munten en punten u op uw PC, PSN, Xbox Live, iOS of Android account wilt krijgen.

 

free fifa 18 coins

 

Het maakt niet uit of je een geweldig team had op FUT 16 of FUT 17, op FUT 18 start je weer met een laag team. Al je items, spelers en statistieken zijn weg. Iedereen begint opnieuw vanaf het begin. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn als je al de superstars vanaf het begin zou krijgen zonder geld te verdienen. U kunt letterlijk een onverbeterlijk team van begin af aan het begin bouwen. De FIFA 18 munten hack maakt het mogelijk om elke speler die je wilt, binnen enkele minuten te krijgen. Het geeft u een groot voordeel. Grote speler betekent ook dat je veel meer kans krijgt om de FUT Champions Cup, Weekend League of gewoon de seizoenen te winnen. Geweldige speler zal je een veel betere gamer maken. Sinds FIFA 18 Ultimate Team zijn er nieuwe spelers genaamd “FUT Icons”. Ze zijn als de FUT Legends op de Xbox, maar nu ook verkrijgbaar op PC, Switch en PS4. Dit zal het spel nog concurrerender maken. Iedereen wil de beste speler hebben, dat is een essentieel onderdeel van dit spel.

 

Kan ik echt een speler kopen die ik wil?

 

Ja absoluut! Het is heel simpel. Voeg gewoon het aantal gratis FIFA 18 munten en punten op je account toe, ga naar de transfermarkt en koop een speler die je wilt hebben. De munten en punten verschijnen op uw account nadat u de FIFA 18 muntgenerator hierboven hebt gebruikt.

 

fifa 18 coin generator

 

Wordt mijn account verbannen?

 

In principe NEE, maar je mag geen totaal onrealistische hoeveelheid items overbrengen op je account. Hou het gewoon en je zal geen probleem ondervinden. Voor EA zou het heel verdacht zijn als iemand 150 miljoen munten op hun rekening kreeg. Aangezien we geen limiet hebben gesteld, kunt u gratis de FUT 18 munten hack gebruiken, maar u moet er zeker rekening mee houden dat u geen onrealistische hoeveelheid gratis FIFA 18 munten genereren.

 

Hoe werkt het?

 

We zullen u niet uitvoerig uitleggen, omdat we weten dat er ook ontwikkelaar, hacker en veel andere mensen (die ons kunnen beschadigen) dagelijks naar deze website gaan. Wat we kunnen zeggen is: We profiteren van een lusgat, die is gebaseerd in de broncode van FUT 18. Dit maakt het mogelijk om waarden automatisch toe te voegen of gewoon waarden in de broncode te veranderen. Het klinkt ingewikkeld, maar het is niet zo moeilijk. Sinds vele jaren zijn er cheater en hacker die zich afvragen hoe FIFA Ultimate Team kan worden gehackt. Hulpmiddelen, cheatmotoren, generator en andere hacks zijn sinds FIFA 11 beschikbaar. We hebben het nog beter gemaakt. Veel gebruikersvriendelijker, de gebruikersinterface is ook veel beter. De verbinding is stabiel. U ontvangt uw gratis FUT 18 munten en kent nog sneller op uw PlayStation Network, Xbox Live of PC-account met behulp van de FIFA 18-hack.

 

Hoe lang duurt het om de artikelen te ontvangen?

 

Meestal duurt het ongeveer 3-5 minuten, maar afhankelijk van uw internetverbinding, de server van EA en hoeveel gebruikers er op dit moment zijn met behulp van de FIFA 18 hack, kan het veel variëren. Soms krijgen we tegelijkertijd duizenden gebruikers op TheMillionPlayer.com en dan kan het 30 minuten duren. We verontschuldigen ons voor het ongemak, maar we zorgen ervoor dat onze FIFA 18 munten hack 100% gratis is voor mensen over de hele wereld.

 

 

Welke platforms ondersteunt het?

 

U kunt de FIFA 18 coin generator niet gebruiken van uw pc (Windows, MacOS), Sony PlayStation (PS3 en PS4), Nintendo Switch, Smartphone (iOS & Android), Tablet en Microsoft Xbox (Xbox One en Xbox 360). We willen altijd onze FIFA 18 UT Hack verbeteren en kijken ernaar uit om nieuwe functies toe te voegen aan onze generator.

 

Mijn vrienden hebben gezegd dat het niet werkt … moet ik het proberen?

 

Nou, we hebben elke dag zo veel mensen die onze FIFA 18 gratis munten hack gebruiken. Sommigen uploaden zelfs foto’s, screenshots of video’s op Facebook, Twitch of YouTube. U kunt beslissen of u gratis FUT 18 munten en punten wilt krijgen of als u er geld voor wilt blijven uitgeven. Denk maar eens: is het de moeite waard om geld te verdienen voor FUT-punten? Ik bedoel, alles wat je uit pakjes hebt, zijn gemiddelde speler, contracten, fitness en items zoals dit. Maar hoe vaak heb je een Ronaldo, Messi, Neuer, Neymar of andere speler als dit uit een pak gekregen? Spandeer geen geld voor Ultimate Team. U kunt ze gratis ophalen. Als u bang bent, kunnen we u aanraden een tweede account te maken en gebruik de FUT 18 coin generator op dit account, om te controleren of het werkelijk werkt. Probeer het en je zal niet teleurgesteld worden.

 

Hoe lang zal het werken?

 

We weten nooit wanneer EA bugs zal oplossen, maar zoals u weet, is EA meer geïnteresseerd in het maken van geld dan bij het oplossen van bestaande insecten. Hoe anders is het mogelijk dat ze nog steeds zo slechte server hebben? We raden u aan om de FIFA 18 munten hack zo snel mogelijk te gebruiken om gratis munten en punten op FIFA 18 te krijgen. Wacht niet te lang!